Novatoursi asutaja astus juhipositsioonilt tagasi

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novatours turismimessil.
Novatours turismimessil. Foto: Peeter Langovits

Reisikorraldaja Novatoursi tegevjuhiks sai Andree Uustal, kes osutus valituks tänu oma edukale juhtimiskogemusele müügi- ja tootearendusvaldkonnas.


Novatours Eesti asutajaliikme ja senise tegevjuhi Raimondas Uśeckase sõnul viis ettevõte läbi põhjalikku konkursi uue juhi leidmiseks ning kõikide kandidaatide seast paistis kõige rohkem silma Uustal, kellega sai kuu aja eest sõlmitud tööleping.



«Esimesed nädalad Novatours tegevjuhi ametipostil on esile toonud Andree tugevad küljed, ta oskab suurepäraselt motiveerida meeskonda ja teeb julgeid ja kreatiivseid otsuseid, mis on üliolulised juhiomadused turismivaldkonnas,» mainis Uśeckas.



Uustal on töötanud müügi- ja turundusdirektorina hulgikaubanduse firmas AS Haljas, kus ta juhtis ettevõtte müügimeeskonda ning andis oma panuse mitmesajamiljonilise käibe suurendamisse. Enne seda töötas ta ProBalt Grupp OÜ müügi- ja arendusdirektorina, kus aastate jooksul juhtis kinnisvaraettevõtte mitmeid võtmevaldkondi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles