Bank of America katsetab valikuliselt krediitkaardi aastatasu

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bank of America kontor New Yorgis.
Bank of America kontor New Yorgis. Foto: AP

Maailma suuruselt kolmas krediitkaardiväljastaja Bank of America «testib» tuleval aastal oma kaardiomanikke kõikjal maailmas 29 kuni 99 dollari suuruste aastatasudega, katsetus puudutab vähem kui 1 protsenti kaartidest.

Teade uutest tasudest tuli pärast seda, kui Bank of America tõotas möödunud nädalal mitte tõsta krediitkaartide intressimäärasid enne suuri, veebruaris jõustuvaid krediitkaardi-reforme, vahendab

Associated Press

.

Panga lubadus langes ühtlasi aega, mil kongress kaalus seaduse jõustumist 1. detsembri peale nihutada.

Pärast krediitkaardiseaduse allakirjutamist maikuus on USA pangad hakanud tõstma intressimäärasid ja langetama krediidilimiite.

Lisaks muudele tarbijakaitse-meetmetele piirab nimetatud seadus seda, kuidas ja kui palju pangad krediitkaartide intresse ja tasusid tõsta võivad.

Analüütikud on ennustanud, et pangad üritavad oma kahjumeid korvata krediitkaartidele aastatasude kehtestamisega isegi headele ja korralikele klientidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles