Erik Sakkov valiti Tallinna Lennujaama juhatusse

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erik Sakkov.
Erik Sakkov. Foto: Peeter Langovits.

AS Tallinna Lennujaama nõukogu valis avalikul konkursil osalenud 18 kandidaadi hulgast ettevõtte juhatuse liikmeks Erik Sakkovi.


Ettevõtte teatel jõustub leping uue juhatuse liikmega alates 15. oktoobrist ning Sakkovi vastutusalaks saab lennujaama turundus- ja müügitöö juhtimine.



Tallinna Lennujaama nõukogu esimehe Toivo Jürgensoni sõnul oli nõukogu otsuses üksmeelne.



«Erik Sakkovi kasuks rääkisid nii hea varasem kogemustepagas kui ka tugev nägemus, kuhu ja kuidas peaks Tallinna lennujaam lähiaastatel arenema.»



Tallinna Lennujaama juhatus on edaspidi neljaliikmeline ning sinna kuuluvad juhatuse esimees Rein Loik ning juhatuse liikmed Einari Bambus, Anneli Turkin ja Erik Sakkov.



Uue juhatuse liikme enda sõnul on peamine eesmärk tuua Tallinnasse rohkem lennufirmasid ja lennuliine.



«Kindlasti on minu peamine ülesanne tõsta lennuühenduste ja sihtkohtade arvu Lennart Meri nime kandvas Tallinna lennujaamas. Tegemist on tõsise väljakutsega - kuigi pealtnäha on kõik lihtne ja tuleb vaid müüa, müüa ning veel kord müüa, tähendab see reaalsuses väga rasket tööd,» märkis Sakkov.



Erik Sakkov on lõpetanud Tallinna Ülikooli ning omandanud magistrikraadi EBSis. Aastatel 1999-2005 töötas ta Tallinna Sadama turundusdirektorina ning oli seejärel kolm aastat AS NT Marine juhatuse esimees.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles