Kirjaümbrikuga saab nüüd ka sõnumit saata

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olümpiaümbrikud.
Olümpiaümbrikud. Foto: Peeter Langovits

Aja säästmiseks pakub Eesti Post erinevaid kirja saatmise lahendusi, näiteks on võimalik saata ümbrik koos postimaksu tähisega ja lisaks tellida kujundus ettevõtte aadressandmete, sümboolika või reklaamsõnumiga.


«Täna vaatavad kõik ettevõtted oma kulud üle ja püüavad igapäevastes tegevustes säästa. Oleme turule toonud lahenduse, mis võimaldab kliendil koos kirjaga edastada ka mitmesuguseid lisasõnumeid. Kui seni sai meilt taotleda vaid postimaksevahendi tähist, siis nüüd pakume väga soodsa hinnaga ümbrikke koos trükiteenusega. Neid on võimalik tellida erinevate formaatide, paberite ja sulgemisviisidega, saadaval on ka loodust säästvad variandid,» selgitas postiteenuste divisjoni juht Jaan Vainult.



Suvel tõi postiettevõte turule plussümbriku, millele on peale trükitud margikujutis ning mille müügihinnas sisaldub lihtkirja postikulu. Tegemist on mugava kaks-ühes tootega, mis tähendab seda, et ei ole tarvis osta eraldi ümbrikku ja postmarki.



«Muretsema ei pea ka kirjahinna tõusu pärast - kui kirja saatmise tariifid muutuvad, saab enne hinnatõusu ostetud ümbrikke edasi kasutada. Plussümbrikud on valmistatud taaskasutatud paberist ning kasutusel on uudne sulgemisviis, mis ei tekita üleliigset prügi,» lisas Vainult.



Plussümbrikud on saadaval kõikides postkontorites, neid saab postitada igasse kirjakasti nii nagu tavalises ümbrikus lihtkirju.



Postimaksevahendite ja ümbrike tellimise kohta lisainfo: http://www.post.ee/kirjateenused . Saadetised toimetatakse kulleriga tasuta kätte.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles