Rahapuudus võib Riiast viia osa valgusfoore

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötav valgusfoor. Illustreeriv foto.
Töötav valgusfoor. Illustreeriv foto. Foto: Eeva Kaun

Kui Riia linnavalitsus ei leia 11 miljonit latti lisaraha, tuleb lõunanaabrite pealinnas osa valgusfoore välja lülitada ning loobuda talvel peatänavate lumest koristamisest, teatas Riia kommunaalameti juht Edgars Strods.


LETA teatel esitas kommunaalamet transpordiametile järgmise aasta eelarvekava, milles Strodsi sõnutsi taotleti tänavahoolduseks 12,17 miljonit latti. Sellest tuleks omavalitsuse toetusena 10,98 miljonit ning ülejäänud raha tasulistest teenustest.

Strods märkis, et linnavalitsuse finantsteenistuse nägemusel peaksid eelarvekulud olema 2004. aasta tasemel, kuigi sellest ajast on tööde maht oluliselt kasvanud.

Strods hoiatas, et kui raha ei leita, tuleb linna 313 valgusfoorist välja lülitada 180 ning tänavapuhastuses loobuda valverežiimist, mis tähendab, et ühissõidukiliikluses võib tulla häireid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles