Kia edasimüüjaks Lõuna-Eestis sai Autospirit Tartu

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kia ideeauto KND-4..
Kia ideeauto KND-4.. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Seoses senise edasimüüja Auto Forte Balticu lahkumisega Tartust sõlmis KIA Auto diilerlepingu Autospirit Tartu OÜga, kes esindab Lõuna-Eestis Nissani ja Chevrolet kaubamärki.

«Eelmisel nädalal sõlmitud koostöölepingu kohaselt hakkab Autospirit nüüdsest tegelema ka Kia sõidukite müügi ja hooldusega Tartus,» ütles KIA Auto ASi juhatuse liige Sven Litvinov.

«Teeme Lõuna-Eesti klientidele esinduse vahetuse võimalikult mugavaks, teenuse kvaliteet ja pakutav mudelivalik on sama heal tasemel - lihtsalt siseneda tuleb uuest uksest,» ütles ta.

Sven Litvinovi sõnul asub Kiade uus salong aadressil Turu 47 senisest müügikohast Ringteel vaid mõnesaja meetri kaugusel.

«Meie juures on ametis päris palju pikaaegase Kia-taustaga töötajaid, nii et kliendi jaoks on tegemist paljuski eelnevatest hoolduskordadest tuttavaks saanud inimestega,» ütles Autospirit Tartu OÜ juhatuse esimees Marko Viirand.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles