Ossipenko võitis ainsa osalejana Kohtla-Järve suurhanke

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtla-Järve vapp.
Kohtla-Järve vapp. Foto: http://www.kjlv.ee/.

Kohtla-Järve linn sõlmib järgnevaks neljaks aastaks taas tänavate ja haljasalade hoolduse lepingu Nikolai Ossipenkole kuuluva ASiga N&V ja maksab selle eest 229 miljonit krooni.

Kuigi juba aasta alguses väljakuulutatud hanke dokumendid võtsid välja viis firmat, laekus tähtajaks linnavalitsuse konkursikomisjoni lauale vaid üks pakkumine - ASilt N&V, kes on Kohtla-Järve tänavate hooldamisega tegelnud juba viimased kümme aastat, kirjutas Põhjarannik.

Linnapea Jevgeni Solovjovi sõnul ei jäänud linnavalitsusel sellises olukorras muud üle kui kuulutada võitjaks N&V, kes oli nõus nelja aasta jooksul linna tänavaid, haljasalasid, sademeveesüsteeme ning Raudi kalmistut hooldama, kui linna eelarvest kantakse firmale nende tööde eest koos käibemaksuga 229 miljonit krooni.

Kevadel arvas aselinnapea Jüri Kollo, et kuna praegusel ajal tahavad tööd saada paljud firmad, siis pakkujatest puudust ei tule ja linn hakkab lähiaastatel maksma nende teenuste eest vähem kui praegu. Kolm aastat tagasi konkureeris N&Vga Kohtla-Järve teede hoolduse hankel AS Heakorrastus, mis on aga samuti Ossipenko firma, tookord oli võidupakkumise hinnaks 227 miljonit krooni, see hõlmas kolme aastat, ent sisaldas  ka teede kapitaalremonti, mis nüüd riigihangete ameti nõudmisel teede hoolduse hankest eraldati. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles