Selgusid EASi ettevõtluse auhinna nominendid

Liisu Arumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„"Ettevõtluse auhinna" 2012. aasta“ peavõitja PKC Eesti AS juhataja Merle Toyryvuo.
„"Ettevõtluse auhinna" 2012. aasta“ peavõitja PKC Eesti AS juhataja Merle Toyryvuo. Foto: Liis Treimann / Postimees

Selgunud on Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) iga-aastase konkursi «Ettevõtluse auhind» tänavused nominendid, teatab EAS.

Auhinnad antakse välja viies kategoorias, neile kandideerivad järgmised ettevõtted:

Uuendaja 2013: Mootor Grupp AS, Decoreter OÜ, Estanc AS
Välisinvestor 2013: Kühne + Nagel AS, ABB AS, PKC Eesti AS
Kasvuettevõte 2013: Spratfil AS, Kliinik32 OÜ, Rake AS
Piirkonna ettevõte 2013: Aqva Hotels OÜ, Karja Pagariäri, Fellini Kohvik OÜ
Eksportöör 2013: Tartu Mill AS, Pelltech OÜ, Joik OÜ

 «Selle konkursiga avaldab EAS riigi tunnustust ettevõtetele, mis on majandusele enim kasu toonud. Mul on hea meel, et see nimekiri nii soliidne sai – just need ettevõtted on oluline osa meie majanduse mootorist,» ütles EASi juhatuse esimees Taavi Laur. «Mitmed ettevõtted kandideerivad auhinnale juba mitmendat aastat järjest, mis kinnitab, et neil läheb stabiilselt väga hästi,» lisas Laur.

Iga kategooria võitjad ja konkursi üldvõitja selgitab välja žürii, kuhu tänavu kuuluvad Eesti Panga president Ardo Hansson, välisminister Urmas Paet, TTÜ rektor Andres Keevallik, TÜ rektor Volli Kalm, EASi nõukogu esimees Cinzia Siig, majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts ning  konkursi «Ettevõtluse auhind» 2012. aasta võitja PKC Eesti AS.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles