Amserv võtab üle kaks Peugeot’ üksust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amservi remonditöökoda Tallinnas.
Amservi remonditöökoda Tallinnas. Foto: Toomas Huik

Amserv Grupp hakkab septembrist opereerima Peugeot’ müügi- ja teenindusesindust Tallinnas Sõpruse puiesteel ja Tartus Ringtee tänaval.



Lisaks alustab Amserv Grupp Peugeot’ müügi ja teenindusega Tallinnas Tähesaju teel. Peugeot’ Sõpruse puiestee ja Ringtee tänava keskused võetakse pikaajalisele rendile suurärimees Hillar Tederile kuuluvalt Auto Forte Baltic OÜ-lt.



Amserv Grupi juhatuse esimehe Raivo Küti sõnul saab praeguses majandusolukorras uute automüügiesinduste ülevõtmine ja avamine olla ainult äärmiselt läbimõeldud otsus. «See on meie sõnum, kuivõrd tugevalt me usume Peugeot’ müügiedusse Eestis,» lausus Kütt.



Auto Forte Baltic jätkab Peugeot’ müüki ja teenindust Tallinnas aadressil Tartu maantee 87d. «Otsused tulenesid autoturu langusest, tihenenud konkurentsist ning mõistlikust kokkuleppest Amserv Grupiga,» lausus firma juhatuse esimees Raido Toonekurg. Auto Forte Balticu mullune kahjum oli 13 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles