Kalev Chocolate Factory juht vahetub

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Nilson.
Mait Nilson. Foto: Kalev CF

Kalev CF nõukogu nimetas ettevõtte uueks juhatuse esimeheks siiani Kalevi tootmisvaldkonna eest vastutanud juhatuse liikme Mait Nilsoni (40), Kalevi senine tegevjuht Kati Kusmin lahkub ettevõttest augusti lõpus.

Mait Nilsoni sõnul jätkab Kalev senises rütmis ja strateegiaga. «Olulisi muudatusi kavas ei ole ning oleme Põrguväljal jätkuvalt üks meeskond, kelle ülesandeks on hoida kõrgel kodumaise magusatööstuse lippu nii siin kui Eestist väljaspool,» ütles Nilson.

«Kalevi šokolaadivabriku turupositsioon on siseriiklikult jätkuvalt hea, oleme kohanenud uue turuolukorraga ja otsime aktiivselt võimalusi ekspordiks. Teeme seda tööd, mida Kalevis on juba üle 200 aasta tehtud,» lisas ta.

Kalev CF nõukogu liikme Oliver Kruuda sõnul ei too tegevjuhtkonna vahetus kaasa sisulisi muutusi. «Kati Kusmini töö Kalevis oli pidevalt muutunud majanduskeskkonda silmas pidades muljetavaldav. Ettevõtte kohanes uue turuolukorraga ja suutis oma positsiooni isegi parandada,» ütles Kruuda.

«Praegune aeg tingib majanduses olukorra, kus omanikud tahavad ja ilmselt peavadki ise rohkem juhtimisele lähemal olema,» ütles Kati Kusmin. «Kuivõrd lõppesid ettevõtte juhatuse liikmete tähtajalised lepingud, siis otsustasime koos, et minu lahkumine on praegusel hetkel parim lahendus.»

«Lahku läheme sõpradena, teisiti poleks see Oliveri puhul ka võimalik,» ütles Kusmin. Tema sõnul ei ole ta veel otsustanud, mida edasi teeb. «Vaatan rahulikult ringi, otsused on selleks veel liiga värsked, et midagi konkreetset öelda,» lisas Kusmin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles