Masu teeb suurkaupluste tualettruumid tasulisteks

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tualett
Tualett Foto: Priit Simson

Majanduslangusel võivad kohati olla esmapilgul kummalised, kuid väga nähtavad tagajärjed: nii on paljud Eestimaa kauplused otsustanud oma tualettruumide kasutamise tasuliseks teha.


Tallinnas Viru keskuses kehtib uus kord alates augustist. Keskuse juhataja Ants Vasar kinnitas «Aktuaalsele kaamerale», et see otsus oli paratamatu, vahendas

ERR Uudised

.

Kõige keerulisem on vast tualettruumi valvuri töö, kes peab pidevalt jälgima, et keegi kogemata uksest ilma rahata sisse ei lippaks ning siis, kui mündikast raha täis saab, ruttu abi kutsub ning seni külastajate käest ise raha kokku kogub ning ukse võtmega lahti teeb.

Küsitlus tualettruumide uste taga näitas loomulikult, et arvamusi on palju ja rahvusvahelisi.
Rootsist pärit Marie Louise näiteks ütles, et Rootsis pidi pikka aega avalikes tualettruumides tualetikülastuse eest maksma viis Rootsi krooni, nüüd, kui käes on rasked ajad, tõusis see tasu juba kümnele kroonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles