Water Ser kasvatas veerandi võrra käivet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Water Seri töö kanalisatsiooni paigaldamisel Võrus
Water Seri töö kanalisatsiooni paigaldamisel Võrus Foto: Ain Prostin.

Vee- ja gaasiinfrastruktuuri ehitaja Water Ser Group kasvatas tänavu esimesel poolaastal käivet veerandi võrra 262 miljoni kroonini.


Kõigis kolmes Balti riigis tegutsev Eesti kapitalil põhinev ettevõte saavutas head tulemused peamiselt tänu tugevale arengule Lätis, kinnitas grupi juhatuse esimees Rein Reitalu.

«Eelmisel aastal muutusime Eestis ja Leedus oma tütarettevõtetes läbiviidud muudatuste kaudu oluliselt efektiivsemaks ja konkurentsivõimelisemaks. Samuti olime mullu väga edukad mitmetel suurtel riigihangetel Lätis, kust tulebki oluline osa tänavusest käibe kasvust,» ütles Reitalu.

Water Ser on 1991. aastal loodud firma, mille peamisteks tegevusaladeks on vee-, kanalisatsiooni- ja gaasitorustike ehitus. Water Seri tütarettevõtted tegutsevad Eestis, Lätis ja Leedus. Ettevõte on väljendanud oma huvi Euroopa Liidu uute liikmesriikide ehitusturgudele suundumiseks.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles