Eesti Posti kandekeskusi kasutavad pigem pealinlased

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Post.
Eesti Post. Foto: Elmo Riig / Sakala

Uutest Eesti Posti kandekeskustest postisaadetise koju tellinud klientide hulk on suurenenud ja seda peamiselt pealinna piirkonnas, teistes linnades on endiselt populaarne saadetistel ise järel käia.


Kui varem pidi inimene postisaadetistele järele minema postkontorisse, siis nüüdsest on tal võimalik kuni 50 kg kaaluv saadetis kandekeskuste teeninduspiirkondades omale sobivasse asukohta tellida, teatas postifirma.

Postimüügifirmadest tellitud saadetiste kojutoimetamine toimub vastavalt postimüügikataloogis välja toodud saatekulule.

«Uus lahendus sobib ennekõike inimestele, kes väärtustavad aega ja mugavust, samuti neile inimestele, kellele postkontorisse jõudmine probleeme valmistab,» selgitas Eesti Posti juhatuse liige Tiina Liitmäe.

Liitmäe paneb inimestele südamele, et kindlasti tasub jälgida juhiseid postisaadetise saabumise teatisel, kus on täpselt kirjas saadetise kättesaamise võimalused.

2009. aastal on Eesti Post avanud kuus kandekeskust üle Eesti - Narvas, Rakveres, Tartus, Võrus, Tallinnas Haaberstis ja Põhja-Tallinnas. Lähiaastatel on plaanis kandekeskused avada veel Pärnus, Kuressaares, Haabneemes, Mustamäel, Lasnamäel ja Jõhvis. Kandekeskustes töötab kokku 795 postitöötajat.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles