Arengufondi uueks juhiks sai Raivo Vare

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo Vare.
Raivo Vare. Foto: Mihkel Maripuu

Tänasel Arengufondi nõukogu koosolekul valisid fondi nõukogu liikmed oma esimeheks Raivo Vare.


Vare on ühtlasi Eesti Koostöö Kogu nõukogu liige ja on aktiivselt osalenud eksperdi ning praktikuna Arengufondi koostatud «Valge paberi riigikogule» väljatöötamises.

Tema sõnul on oluline, et Eesti väljuks kriisist tugevamana. «Sellele aluse loomiseks on vaja töötada sisuliste riigi ja tema majanduse arengu edukust kindlustavate tegevussuundade tervikpaketi kallal.»

Arengufond on tema hinnangul andnud järjekindlalt ja jätkuvalt tugeva panuse nii strateegiliste tegevuste kavandamisel kui ka eesrindlikesse omamaistesse tehnoloogilistesse projektidesse investeerimisel.

«Olen kindel, et Eesti riik toetab jätkuvalt sellesuunalist tegevust vaatamata praegusele, kriisist tingitud välktegevuste sunnile,» kommenteeris fondi nõukogu uus esimees.

Arengufondi juhatuse esimees on Ott Pärna, selle nõukogus töötavad lisaks Varele Eesti Tuleviku-uuringute Instituudi juht Erik Terk, kes on ka nõukogu aseesimees, Eesti Panga nõukogu esimees Jaan Männik, TTÜ rektor Peep Sürje, TÜ rektor Alar Karis, riigikogu liige Mart Laar, rahandusminister Jürgen Ligi ja majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles