Augustis sai enim numbreid juurde Elisa

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisa.
Elisa. Foto: Toomas Huik

Tehnilise järelevalve ameti ühest võrgust teise liikunud telefoninumbrite statistika järgi sai tänavu augustis enim ehk 1216 mobiiltelefoninumbrit juurde Elisa Eesti AS.

AS EMT kaotas augustis 80 mobiilinumbrit ning Tele2 Eesti AS kaotas 1136 numbrit.

Ameti statistika kohaselt liikus augustis kokku 5996 numbrit, millest 5738 olid mobiiltelefoni- ja 258 tavatelefoninumbrid.

Augustis tühistati kokku 3443 numbri teisaldamise avaldust, millest 3356 olid mobiiltelefoni- ja 87 tavatelefoninumbri teisaldamise avaldused.

Liikunud numbrite arv kajastab reaalsete tava- ja mobiiltelefoninumbrite üleminekut ühe sideettevõtte juurest teise juurde.

Liikunud numbrite arvul puudub otsene seos sideettevõttega liitunud või sealt lahkunud klientide üldarvuga, sest ühel kliendil võib olla mitu numbrit, kuid samas üks liitumisleping.

Samuti ei kajasta numbriliikuvuse statistika kõnekaartide kasutusest ega uute liitumislepingute sõlmimisest ning vanade lõpetamisest tulenevaid muudatusi sideettevõtete klientide üldarvus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles