Kuressaares langes villade hind kolm miljonit

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks villadest, mille hind on kõvasti langenud.
Üks villadest, mille hind on kõvasti langenud. Foto: www.golfivillad.ee

Kui veel aasta tagasi soovis ärimees Tullio Libliku firma saada Kuressaare golfiväljaku äärde rajatavate villade eest kuni 6 miljonit krooni, siis nüüdseks on hind langenud poole võrra.

Nii soovib villasid rajav firma Ringi Puhkeküla OÜ saada Luige 16 kerkiva villa eest 3,6, Luige 4 villa eest 3,4 ja Merikotka 30 hoone eest 2,7 miljonit krooni, kirjutab Meie Maa.

Siseviimistlusjärgus villasid müüv kinnisvarafirma A&A Kinnisvara OÜ maakler Kadri Valt lausus, et huvi villade vastu on seni olnud passiivne ning ka hinna langetamine ei ole toonud kaasa suurt huvi kasvu.

Kui aasta tagasi plaaniti villade rajamisel panustada uudsetele tehnoloogiatele, siis osaliselt on nüüdseks sellest maakleri kinnitusel loobutud. Nii plaaniti näiteks majade katustele energiakulu kokkuhoiuks paigaldada valguspatareid, mille kasutuselevõtust on nüüdseks loobutud.

Majade vundament on lahendatud madalvundamendina, välisseinad on laotud Fibo plokist, katusel on kasutatud rullmaterjali, kuhu istutatakse muru, vesi ja kanalisatsioon on ühendatud tsentraalsesse võrku ning hoonesse on kavandatud kamina- ning elektriküte.

Kuigi golfiväljak on traditsiooniliselt kaetud muruvaibaga, on villade ümbrus saaremaiselt kadakane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles