Uus Skype Eesti juht lubab, et ettevõte jääb Eestisse püsima

Liisu Arumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Järg leiab, et Eestis on hea pinnas start-up’ide rajamiseks.
Andrus Järg leiab, et Eestis on hea pinnas start-up’ide rajamiseks. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Skype’i Tallinna üksuse uus juht loodab emafirmale tõestada siinse kontori väärtust, kasvades selge ja tugeva visiooniga arenduskeskuseks.
 

Eile täitus Eesti osalusega edulool Skype’il kümme aastat sellest, kui teostus tasuta kõnede idee. Kümne aasta jooksul on tehtud 1,4 triljoni minuti jagu video- ja tavakõnesid, mis teeb kokku 2,6 miljoni aasta jagu vestlusi.

Sünnipäevaks tegi Skype endale kingituse uue juhi näol – Tallinnas juhib nüüdsest Tiit Paananeni asemel vägesid Andrus Järg.

Järg jätab endast vaoshoitud ja tasakaaluka inimese mulje, kes valib sõnu väga hoolikalt ega tee ülemäära radikaalseid avaldusi. Skype’is on ta töötanud pisut vähem, kui on sünnipäevalapse vanus – seitse aastat –, ning enne Skype’i tulekut on Järg tegutsenud tarkvaraarenduse valdkonnas nii kunagises Hansapangas kui ka If Kindlustuses.

Millal Skype’i kontor Tallinnas kinni pannakse?

Mina ei näe mitte mingisugust põhjust, miks Skype’i kontor peaks lähiajal kinni pandama. Me arendame siin jätkuvalt Skype’i tarkvara ja jätkuvalt on ka Microsoftil huvi meie kui arenduskeskuse vastu. Nii et mul ei ole küll mitte mingisugust alust arvata, et Skype’i kontor peaks varsti kinni pandama.

Loe edasi siit

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles