Bigbank sulgeb kahes Läti linnas kontorid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bigbanki logo
Bigbanki logo Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Bigbanki Läti haru sulgeb kontorid kahes Läti linnas, ettevõtte võrgulehe andemetel toimub sulgemine optimeerimispõhjustel.

Bigbank sulgeb augusti lõpuks oma kontorid Jelgavas ja Liepajas, peale sulgemist jäävad ettevõttele Lätis kolm kontorit Riias ja üks Valmieras.

See on osa üldisest strateegiast, et liikuda rohkem oma teenuste pakkumisel internetipõhiseks, kuivõrd inimesed eelistavad kontoreid mitte kasutada, ütles Bigbanki juhatuse esimees Kaido Saar BNS-ile.

Järgnevatel tegevusaastatel on plaanis ka Eestis jätkata kontorivõrgustiku kokkutõmbamisega ja rohkem internetipõhiseks muutumisega, lisas Saar. Uutes tegevusriikides Soomes, Rootsis ja Hispaanias ei ole Saare sõnul ühtegi kontorit ja kogu tegevus käib vaid internetipõhiselt.

Kuus inimest töötasid Jelgava ja Liepaja kontorites, neile kõigile pakuti tööd Riia kontorites, kuid erinevatel põhjustel inimesed loobusid pakkumisest, ütles Bigbank Läti juht Artis Berzins BNS-ile.

Otsus, kas ka sulgeda Valmiera kontor, langetatakse lähiajal, kuid Riia kontorid jätkavad kindlasti tööd, lisas Berzins.

«Bigbanki Läti haru jätkab kindlasti tööd ja kindlasti ei plaanita selle sulgemist. Vastupidi, Bigbanki visioon on kasvada tarbimislaenude alal Euroopa juhtivaks pangaks. Kuivõrd Läti haru on laenuportfelli alusel kontserni suurim haru, on ja jääb Läti panus visiooni saavutamiseks väga olulisele kohale,» ütles Berzins.

Bigbank on Eesti päritolu pank, mis on spetsialiseerunud tarbimislaenude andmisele. Bigbanki Läti haru on Läti Kommertspankade Assotsiatsiooni andmetel märtsi lõpu seisuga suuruselt 21. pank Lätis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles