Elektriraudteest saab Elron

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektriraudtee muudab kaubamärgi Elroniks.
Elektriraudtee muudab kaubamärgi Elroniks. Foto: Toomas Huik

Elektriraudtee on leidnud, et nende kaubamärk ei kajasta diiselrongide tulekuga enam nende ettevõtte olemust ning muudab selle Elroniks.

«Kes soovib Elronis näha natuke ajalugu, seal on võibolla natuke elektrit ja natuke rongi, aga me ise oleme pigem rääkinud sellest, et Elroni lahtiseletus võiks olla Eesti Liinirongid,» selgitas Elektriraudtee juhatuse esimees Andrus Ossip.

Koos kaubamärgi vahetusega muutub ka kogu ettevõtte visuaalne identiteet, mis on kooskõlas uute rongidega ehk värvikombinatsioon on tumehall ja oranž.

Elektriraudtee müügi- ja turundusjuht Norbert Kaareste lisas, et vajadus nimevahetuseks on olnud tegelikult juba AS Eesti Raudteest lahku löömisest saati, kuna siis määrati neile automaatselt nimeks Elektriraudtee, kuna nad olid ainsad elektriraudteel opereerijad, kuid raudteed ennast nad kunagi omanud pole.

Esialgu vahetatakse välja vaid ettevõtte kaubamärk ja mitte juriidiline nimi. Juriidilise nimena on nad kaalunud AS Eesti Liinirongid.

Uuele kaubamärgile plaanitakse täielikult üle minna oktoobri keskpaigaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles