Starman tõstis koduinterneti maksimumkiiruse 200 megabitini sekundis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starman.
Starman. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Koduste kommunikatsioonilahenduste pakkuja AS Starman tõstis tänasest kõikide koduinterneti pakettide kiirusi. Allalaadimise maksimumkiirus tõusis 150-lt 200 megabitini sekundis ja üleslaadimiskiirus 20 megabitini sekundis.

Uued kiirused on kättesaadavad kõigile Starmani klientidele ja rakenduvad uutele klientidele automaatselt, kuid olemasolevad kliendid peavad oma ühenduse kiiruse tõstmiseks Starmani klienditeenindusega ühendust võtma ja soovi avaldama. Internetipakettide hinnad kiiruste tõstmise tõttu ei muutu, teatas Starman.

Starmani tehnoloogiadirektori Hanno Liiva sõnul on ülikiire ühendus vajalik eeskätt nõudlikule netikasutajale, kes laadib alla palju pilte ja videoid ning soovib, et samal ajal ei langeks oluliselt ka veebilehtede avamise kiirus. «Näiteks 200 fotost koosneva 2-gigabaidise mahuga albumi arvutisse laadimine võtab sellise kiirusega koduinterneti kasutamisel aega alla kahe minuti,» sõnas Liiva

Starman pakub koduinternetti olemasolevas kaabelvõrgus, mis on kõikjal Eestis üle viidud uuele DOCSIS 3.0 tehnoloogiale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles