Technopolise kasum kasvas 2,6 miljoni euroni

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemiste Technopolis
Ülemiste Technopolis Foto: http://www.ulemistecity.ee/blog/targa-ari-linn-nuud-palju-nahtavam/

Ülemiste City ärilinnakut arendava AS Technopolis Ülemiste müügikäive kasvas tänavu I poolaastal võrreldes eelmise aasta I poolaastaga 8,2 protsenti ulatudes 2,6 miljoni euroni. Ettevõtte kulumieelne tegevuskasum EBITDA kasvas samas võrdluses 12,5 protsenti 1,6 miljoni euroni.

«Ettevõtte kasvu taga on jätkuvalt äripindade suur täituvus, mis on Ülemiste Citys jõudnud pea maksimumini – täidetud on enam kui 96 protsenti täna olemas olevatest rendipindadest,» selgitas AS Technopolis Ülemiste juhatuse esimees Gert Jostov.

«Lähiajal on linnakus kuju võtmas mitu sellist projekti, mis lubavad tulevikku vaadata erakordselt positiivselt,» rääkis Jostov. «Juba mõne kuu pärast valmib Ülemiste City ajaloo suurim projekt, Lõõtsa tänav 8a asuvad kolmiktornid, kus leiab uue töökoha ligikaudu 2200 uut töötajat ning mille ankurrentnikeks saavad Maksu- ja Tolliamet ning IF-kindlustus. Kolmiktorni valmimisega pakume Ülemiste Citys töökohta juba ligikaudu 6000 töötajale.»

Äsja lõppesid Ülemiste Citys ka Lõõtsa tänav 5 asunud vana tehasekompleksi lammutustööd, millega tehakse ruumi uuele 13-korruselisele büroohoonele.

AS Technopolis Ülemiste kuulub 49 protsendilise osalusega AS-le Mainor Ülemiste ja 51 protsendilise osalusega Technopolis Baltic Holding OÜ kaudu Technopolis kontserni emaettevõttele Technopolis Plc.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles