Swedbank on valmis Lätis jätkama

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbanki nõukogu esimees Carl Eric Stalberg.
Swedbanki nõukogu esimees Carl Eric Stalberg. Foto: Peeter Langovits

Swedbank hindab kõrgelt Läti valitsuse kriisis astutud samme ning on valmis riigis oma tegevust pikaajalises plaanis jätkama, kinnitas panga nõukogu esimees Carl Eric Stalberg pärast peaminister Valdis Dombrovskisega kohtumist, vahendab LETA.


Stalbergi sõnul jätkatakse tegevust, sest pangal on riigis palju kohustusi.

Stalberg tõrjus süüdistusi nagu oleks pank laenuandmise kokku tõmmanud ning kinnitas, et laenumahud on vähenenud langenud nõudluse tõttu.

Stalberg tunnistas, et kriisis tõsise löögi saanud Balti riigid valmistavad Swedbankile probleeme, kuid üldiselt on panga olukord hea.

Dombrovskise sõnul räägiti kohtumisel riigi majanduslikust ja finantsolukorrast, Swedbanki edasistest plaanidest ning laenuandmise suurendamisest.

Peaminister toonitas, et valitsuse hinnangul on väga oluline nende eluasemelaenu võtnute kaitse, kes on laenuga ostnud endale eluaseme. Stalberg kinnitas, et pank töötab selle nimel, et selliseid laenukliente ei ootaks ees tänavale tõstmine.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles