Lauri Laasi maksis majaehitajale osa võlast

Andrus Karnau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Laasi ja Liis Lass
Lauri Laasi ja Liis Lass Foto: Raigo Pajula

Riigikogu liige Lauri Laasi vähendas aastaga võlga ehitusfirma ees, mis ehitas talle majakarbi Tallinnas Nõmmele.


Mullu märtsis esitatud majanduslike huvide deklaratsiooni järgi võlgnes Laasi ehitusfirmale Aruna Ehitus 350 000 krooni. Selle aasta aprillis oli võlg uue deklaratsiooni järgi vähenenud 140 000 krooni võrra 210 000 kroonini. Lisaks võlgneb ta Swedbankile 3,2 miljonit krooni.

Laasi lubas mullu müüa korteri Tallinnas, et majaehitust jätkata ja võlad ehitaja ees tasuda. Deklaratsiooni järgi on tal korter alles.

Keskerakondlasest riigikogulase Lauri Laasi majaehitus pälvis hiljaaegu tähelepanu sellega, et ta sai loa krundile eramu rajada hoolimata Nõmme halduskogu vastuseisust. Krunt on napilt väiksem kui 1200 m², mis on Nõmmel eramaja ehitamiseks nõutud.

Laasi rahahäda on mõistetav, sest näiteks 2003. aastal, mil mehe palk linnaosavanemana oli 180 000 krooni aastas, annetas ta Keskerakonnale 145 000 krooni.

Loe ka «Laasi jäi majaehitajale võlgu

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles