SMS-teenuste firma palkas Aasia vallutamiseks Tartusse taivanlased

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fortuma kodulehekülje fragment.
Fortuma kodulehekülje fragment. Foto: http://fortumo.ee/

Eesti mobiiliteenuste arendaja Fortumo, kes kavandab läbimurret Aasias, palkas Tartusse tööle taivanlastest müügimeeskonna.


Fortumo, kes pakub võimalust luua ise kiiresti ja vaevavaeselt SMS-teenus ning sellega ka raha teenida, võttis Tartu esindusse Aasia regiooni juhiks tööle Po Han Changi, kes varem juhtis Aasias Saksa kontserni Fox Mobile, kirjutab ajakiri HEI.

Fortumo Aasia-ambitsioone realiseerib Tartus veel teinegi Po Hani kaasmaalane - taivanlanna Yichun Liu, kelle ampluaa on turundus ja kliendisuhted.

Ettevõtte internetiportaalis asab iga inimene või firma ilma erioskusteta luua ja käivitada oma SMS-teenuse, näiteks hääletuse, tarbijakampaania, SMS-vestluse, aga kasutada ka SMS-makset. Teenuse looja teenib olenevalt riigist 40-60 protsenti oma äri käibest, ülejäänu jääb Fortumole ja mobiilsideoperaatoritele.

Fortumo on Eesti mobiiliteenuste pakkuja Mobi Solutionsi tütarettevõte. Mobi Solutionsi suuremad osanikud on Linnar Viik, Rain Rannu, Veiko Raime, Veljo Otsason, Janek Pello ja Lauri Kinkar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles