Saku loobus Õllesummerile oma telgi püstitamisest

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saku õlletehase pudeliliin.
Saku õlletehase pudeliliin. Foto: Toomas Huik

Selle aasta Õllesummerilt Saku telki ei leia, kuna õllefirma panustab hoopis maakondlikele üritustele.


«Õllesummer on väga Tallinna-keskne üritus,» märkis firma müügidirektor Margus Kastein. Selle asemel paneb Saku oma telgid üles maapiirkondades - osaleti juba Tartu tudengipäevadel, Rabarockil ning minnakse ka Viljandi Folgile.

«Me lihtsalt ei pane tuhandet krooni ühte kohta, vaid kolmsada krooni kolme kohta,» põhjendas Kastein, lisades, et ürituste eelarve on tänavu teisiti planeeritud.

Ühesõnaga üritate Saku silti saada sinna, kus tavalisel A Le Coqi silt? «Mitte päris nii, kuigi jah, Tartu tudengipäevadel on tavaliselt A Le Coq esindatud ja neilt tõmbasime selle üle. Olen selle üle väga uhke,» märkis müügidirektor.

Päris pettuma õllesõbrad siiski ei pea, kuna Saku õlut saab Õllesummerilt ikkagi, lihtsalt seda juua Saku logosid kandvas telgis, mille viie päeva hind Õllesummeril on üle miljoni krooni, ei saa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles