Juulis sõitis SEBE bussides rekordarv reisijaid

Enn Tosso
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebe buss Tallinna bussijaamas.
Sebe buss Tallinna bussijaamas. Foto: Toomas Huik/Postimees

Juulikuus sõitis SEBE bussidega rekordiliselt 211 000 reisijat, mis on 9,3 protsenti enam kui möödunud aasta samas kuus. Seitsme kuu võrdluses tõusis reisijate arv tänavu 3,3 protsenti.

Kõige rohkem – 13,3 protsenti – tõusis reisijate arv juulis Tallinn-Pärnu liinil. Järgnesid Tallinn-Tartu ning Tallinn-Narva vastavalt 11 ja 9 protsendiga.

Juuli keskel alustas SEBE Noorte Ekspressile suunatud kampaaniat, mille käigus saavad osalejad bussidega läbitud kilomeetrite eest punkte koguda. Augusti lõpuks enim kilomeetreid kogunud reisija võidab endale 1200-eurose Kuldkaardi, mis tähendab tasuta sõite terveks aastaks.

Lisaks on SEBE pidevalt täiustamas oma Täistunniekspressi teenust. Kui praegu sõidavad personaalsete meelelahutuskeskustega varustatud bussid Tallinnast Tartusse, siis augusti lõpust hakkavad uue põlvkonna Scania Irizar i6 bussid sõitma ka pealinnast Narva ning Pärnusse.

Viimaste aastate jooksul on SEBE investeerinud bussidesse ligi 7 miljonit eurot,  sama perioodi jooksul on SEBE reisijate arv kasvanud enam kui 25 protsenti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles