Juulikuus tõusis mobiiltelefonide müügis esikohale niiskuskindel nutitelefon

Enn Tosso
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nutitelefon.
Nutitelefon. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Esmakordselt ajaloos tõusis juulikuus mobiiltelefonide müügis kindlalt esikohale niiskuskindel nutitelefon - Sony Xperia V. Niiskuskindlus oli menukas ka tahvelarvutite müügis, kus vastavaid omadusi omav seade jõudis edetabelis teisele kohale.

Elisa tootearenduse osakonna juhi Mailiis Ploomanni sõnul on just sel suvel väga häid müüginumbreid näidanud niiskuskindlate seadmete müük. «Lisaks esikohale tõusnud Sony Xperia V, jõudis esimese viie kõige populaarsema mobiiltelefoni hulka veel niiskuskindel Sony Xperia Go,» märkis Mailiis Ploomann. «Sama trend joonistub sel suvel välja ka tahvelarvutite müügi edetabelis, sest seal platseerus müügiedetabelis teisele kohale niiskuskindel tahvel - Sony Xperia Tablet Z.»

«Ei oska öelda, kas kliente paelub kena, klaasine, kompromissitu disain või tõepoolest niiskuskindlus – aga Sony Xperia seeria seadmed on sel suvel kindlalt vallutanud klientide südamed,» tõdes Mailiis Ploomann.

Tolmu- ja niiskuskindlate Sony Xperia telefonide eriline puutetundlik ekraan reageerib sõrmepuudutusele ka märja käega ning vee all. Neid nutitelefone võib muretult pool tundi meetri sügavusel magevee all hoida ja midagi ei juhtu.

Mõlemal telefonil on kahetuumaline protsessor, mis võimaldab kasutada kõiki nutitelefoni nutikaid võimalusi ja korraga. Sony Xperia V ja Go nutitelefonid on loodud vastupidavateks ning mõeldud aktiivsetele inimestele, kes vajavad telefoni lisaks argitoimetustele ka matkal ja treeningul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles