Reisirongi- ja laevaliikluses streik seisakuid ei põhjusta

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edelaraudtee reisirong.
Edelaraudtee reisirong. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti reisirongiliiklust korraldavate ettevõtete teatel ei tohiks homse üldstreigi ajal rongiliikluses seisakuid toimuda.

Edelaraudtee teenindusjuht Margus Kehva ütles ERRi uudisteportaalile, et homme sõidavad firma reisirongid plaanipäraselt ning mingeid tööseisakuid ettevõttes ei korraldata. «Meie vedurimehed ei ole streigiga ühinenud,» ütles Kehva.

Elektriraudtee turundusjuhi Tiiu Tammoja loodab, et homne üldstreik elektrirongide liiklust ei häiri. «Loodame, et meie töötajad ei ühine streigiga, oleme kindlad, et suudame igal juhul tagada normaalse rongiliikluse,» ütles Tammoja uudisteportaalile.

Homme toimuv üldstreik ei mõjuta ka reisilaevade liiklust - Eesti Meremeeste Sõltumatu Ametiühingu juhatuse esimehe Kaia Vaski sõnul toimuvad laevade kollektiivides koosolekud, kus arutatakse uue töölepinguseadusega esile kerkinud probleeme.

Tallinki pressiesindaja Luulea Lääne ütles ERRi uudisteportaalile, et ettevõtte reisilaevad sõidavad homme plaanipäraselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles