EAS plaanib kontaktreise Hiina

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiina Jilini provintsi äriesinduse avamine
Hiina Jilini provintsi äriesinduse avamine Foto: EAS

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) plaanib kontaktreise Eesti ettevõtjatele Hiina.

«Hetkel on EAS välja kuulutanud hanke partneri leidmiseks, kes Eesti ettevõtetele nende poolt koostatud profiilide alusel sobivate Hiina ettevõtetega kohtumised korraldab. Registreerimise kontaktreisile avame kohe, kui hanke võitja on selgunud ja hankeleping sõlmitud. Kontaktreisid ise leiavad aset 2014. aasta jooksul,» ütles EAS-i ekspordidivisjoni direktor Allar Korjas BNS-ile.

Korjase sõnul on EAS planeerinud korraldada Hiina turule keskmiselt kaks kontaktreisi aastas, eesmärgiga aidata Eesti ettevõtetel leida potentsiaalseid kliente, kellega ärisuhted luua.

«Kontaktreisid on hästi pragmaatilised, puhtalt uute ärikontaktide loomisele orienteeritud. Igal kontaktreisil saab osaleda 5 Eesti ettevõtet, kestus kuni 5 päeva. Igale osalevale ettevõttele on koostöös EASi hankepartneriga ette valmistatud kohtumised rea potentsiaalsete klientidega, ehk siis koostööst huvitatud Hiina firmadega,» sõnas Korjas

Konkreetset sektorit pole kindlaks määratud, et mitte asjatult piirata osalevate ettevõtete ringi, küll aga on oodatud osalema eelkõige eksportöörid, kelle lisandväärtus töötaja kohta on keskmisest suurem ja kellel on piisav võimekus Hiina turule sisenemiseks ja seal pikaajalise edu saavutamiseks, lisas Korjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles