LHV Pank lähiaastail börsile ei püüdle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LHV Panga nõukogu esimees Rain Lõhmus ja juhatuse esimees Erki Kilu pressikonverentsil.
LHV Panga nõukogu esimees Rain Lõhmus ja juhatuse esimees Erki Kilu pressikonverentsil. Foto: Mihkel Maripuu

LHV Pank kavatseb tegevuse arendamiseks kaasata küll investoreid, kuid lähiaastail börsile tulla pank siiski ei kavatse.

LHV Panga juht Erki Kilu kinnitusel jätkub aasta algul 100 miljoni kroonini tõstetud aktsiakapitalist, mille käigus liitusid ka uued investorid, paariks aastaks, vahendab ajakiri Saldo LHV foorumit.

«LHV Panga emaettevõtte LHV Groupi aktsiakapitali sai tõstetud aasta alguses, millega lisandusid ka uued investorid. Edasi sai aprillis suurendatud LHV Panga aktsiakapitali 100 miljoni kroonini, meie prognooside järgi peaks sellest piisama paariks aastaks,» sõnas Kilu. «Ilmselt tõstame ka järgmisel korral kapitali veel suunatud pakkumisega, aga sealt edasi võib vajadusel tulla IPO.»

Kilu kinnitusel on panga eesmärk jõuda lähiaastail 20 000 kliendini, mida on kaks korda rohkem kui praegu. LHV Varahaldusel on 25 000 pensioni- ja aktsiafondidesse investeerinud klienti. Uusi kontoreid pank tänavu avada ei kavatse, lubades panustada enim interneti- ja mobiilipangandusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles