Starman tahab hakata sügisest kodu- ja väiketarbijatele elektrit müüma

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starmani reklaam.
Starmani reklaam. Foto: Marina Pushkar

Konkurentsiamet andis 12. juulil telekommunikatsiooniettevõttele Starman loa hakata müüma kodu- ja väiketarbijatele elektrienergiat.

Äritarbijatele ei ole kavas hakata elektrienergiat müüma. Kuna Starman tegutseb telekommunikatsiooniturul, siis kavandab aktsiaselts hakata müüma elektrienergiat läbi olemasolevate Starmani müügikanalite – esindused asukohaga Tallinn, Jõhvi, Tartu, kõnekeskus ning iseteeninduse keskkond. Lepingud hakatakse vormistama e-posti ja/või posti teel.

Elektriteenuse müük (sh äriprotsesside lõplik ülevaatus ja kinnitamine) on arendamisel. Bilansihalduri teenuse osutamiseks sõlmitakse koostööleping Baltic Energy Services OÜ-ga. Infosüsteemid (infovahetus andmelaoga ja Starmani kliendihaldustarkvara täiendav funktsionaalsus) on arendamisel (koostööpartner IncProIT OÜ) ja projekti tähtaeg ehk müügivalmidus on sügis 2013.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles