Kohus kuulutas välja Jüri Vilmsi Sihtkapitali pankroti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elmar Sepp
Elmar Sepp Foto: Peeter Langovits.

Harju maakohus kuulutas täna välja Keskerakonnaga seotud sihtasutuse Jüri Vilmsi Sihtkapital pankroti.


Kohus nimetas Jüri Vilmsi Sihtkapitali pankrotihalduriks Sirje Taela, ütles Harju maakohtu pressiesindaja BNSile. Jüri Vilmsi Sihtkapitali võlausaldajate esimene üldkoosolek on 29. juunil kell 11.

Võlausaldajad peavad hiljemalt kahe kuu jooksul pärast pankrotiteate avaldamist Ametlikes Teadaannetes teatama pankrotihaldurile kõigist enne pankroti väljakuulutamist tekkinud nõuetest sihtasutuse vastu.

Kõik, kelle valduses on Jüri Vilmsi Sihtkapitalile kuuluv vara või kellel on võlgniku suhtes varalisi kohustusi, on kohustatud sellest pankrotihaldurit teavitama.
Kohus algatas Jüri Vilmsi Sihtkapitali pankrotimenetluse 5. mail.

Aprillis teatas Jüri Vilmsi Sihtkapital, et sulgeb rahapuudusel venekeelse päevalehe Vesti Dnja. Varem andis Jüri Vilmsi Sihtkapital välja ka Keskerakonna vaateid propageerivat ajalehte Kesknädal, kuid alates 1. aprillist on selle lehe väljaandja MTÜ Vaba Ajakirjandus.

MTÜ Vaba Ajakirjandus juht on sarnaselt Jüri Vilmsi Sihtkapitalile keskerakondlane Elmar Sepp.

Veebruari lõpus pidas kaitsepolitsei seoses Ivo Parbuse pistiseskandaaliga kinni Elmar Sepa ning otsis läbi tema kodu ning Jüri Vilmsi Sihtkapitali ruumid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles