Ragn-Sells: üle Eesti peaks kehtima nõue prügikonteiner kella kuueks aia taha veeretada

Enn Tosso
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Ragn-Sellsi ärijuht Agu Remmelg.
AS Ragn-Sellsi ärijuht Agu Remmelg. Foto: Pärnu Postimees

Ragn-Sellsi ärijuht Agu Remmelg ütles, et omavalitsused üle Eesti peaksid kehtestama nõude, et hommikul kella kuueks on prügikonteinerid aia taha viidud - sellised nõuded on Euroopas levinud.

See tõstab tööefektiivsust kaks korda,» ütles Remmelg ning tõi välja, et prügiauto seisab maja ees lühemat aega, saastab vähem, takistab liiklust vähem ning ei häiri inimese privaatsust. Tema sõnul ei tohiks inimesele olla probleem kella kuueks hommikul konteiner aia taha saada – lahenduseks on seda teha näiteks eelmisel õhtul.

Remmelg kinnitas, et üliharva tekib probleem, kus vandaalid või asotsiaalid öösel prügikasti kummuli pööravad, nõnda et see ei tohiks olla kellegile takistuseks. «Ainus probleem on selles, kui inimene pole harjunud konteinerit aia taha valmis panema. Ent see harjumus tekib ruttu,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles