Vautšeriportaal müüs hõbedatud ketti hõbeda pähe

Enn Tosso
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirkad toonid
Roosa läikiv rinnahoidja 29,90 eurot ja püksid 18,90 eurot, Etam.
Türkiissinine komplekt 22,95 eurot, Monton.
Roheline trikoo 
39,99 eurot, 
Marks & Spencer.
Kollase ja mustaga komplekt 22,95 eurot, Monton.
Punane trikoo 
45,90 eurot, Etam.
Veekindel käekell 
99 eurot, Triwa, 
kauplus Icon.
Päikeseprillid 
129 eurot, Triwa, kauplus Icon.
Kirkad toonid Roosa läikiv rinnahoidja 29,90 eurot ja püksid 18,90 eurot, Etam. Türkiissinine komplekt 22,95 eurot, Monton. Roheline trikoo 39,99 eurot, Marks & Spencer. Kollase ja mustaga komplekt 22,95 eurot, Monton. Punane trikoo 45,90 eurot, Etam. Veekindel käekell 99 eurot, Triwa, kauplus Icon. Päikeseprillid 129 eurot, Triwa, kauplus Icon. Foto: Repro

Juunis pöördusid tarbijad tarbijakaitseameti poole taas kõige rohkem seoses e-kaubandusega (149 pöördumist), näiteks lõpetas tarbijakaitseamet menetluse Chilli vautšeriportaali suhtes, kes müüs hõbetatud kette hõbekettide pähe.

Lisaks internetikaubandusele oli tarbijatel möödunud kuul probleeme ka jalatsite (119 pöördumist) ning telefonide ja muude sidevahenditega (97 pöördumist). Kokku pöördusid tarbijad ameti poole 2642 korral.

Lisaks lõpetas tarbijakaitseamet menetluse Chilli vautšeriportaali suhtes, kes müüs hõbetatud kette hõbekettide pähe.

Tarbijakaitseamet sai juba aprillis vihje, et Chilli vautšeriportaal müüb hõbekette, mille suhtes oli tekkinud kahtlus, et tegemist võib olla kõigest hõbetatud kettidega. Ameti nõudmise peale lubas ettevõte teha kettidele ekspertiisi, tuvastamaks vihjes esitatud väiteid. Ekspertiis tõestas, et vähemalt üks portaalis müügil olnud kett oli hõbetatud, mitte hõbedast.

Chilli teavitas hõbekette ostnud tarbijaid ekspertiisi tulemustest ning muutis kodulehel oleva info korrektseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles