Savisaar aastaaruandes: ehk õnnestub üht-teist ka Salusaarel ära teha

Enn Tosso
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Port Noblessner avamine.
Tallinna linnapea Edgar Savisaar
Port Noblessner avamine. Tallinna linnapea Edgar Savisaar Foto: Jelena Rudi

Edgar Savisaarele kuuluva ettevõtte Fixor Holding  aastaaruandest selgub, et peamisteks tegevusvaldkondadeks on investeerimine ning finantskonsultatsioonid - aruandeaastal tegeleti põhiliselt olemasolevate kinnisvaraobjektide arendusega.

«Lähitulevikus on Fixor Holdingul plaanis jätkata Keila-Joa restaureerimisega ning ehk õnnestub üht-teist ka Salusaarel ära teha,» on kirjas tegevusaruandes. Firmale kuulub suvila Keila-Joal ning Lämmijärves asuv Salusaar.

Fixor Holding OÜ juhatuses on üks liige, Edgar Savisaare poeg Erki Savisaar, kellele maksti juhatuse liikme tasu summas 1550 eurot; muid soodustusi ei ole juhatuse liikmele osutatud. Fixor Holdingul oli 2012. aasta lõpus üks töötaja, kelle palgakulu oli 3 338 eurot.

Ettevõtte müügitulu oli 8 eurot. Edgar Savisaar maksis endale dividendidena 10 000 eurot. Aruandeaasta kahjumiks kujunes 31 000 eurot. Eelmisel aastal oli ettevõtte kahjum 38 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles