Galerii: avati EMT ja Elioni esimene ühisesindus

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

EMT ja Elion ühendavad oma esindused, arendavad koos uusi teenuseid ning hakkavad peatselt oma suurkliente ühiselt teenindama. Täna avati EMT ja Elioni esimene ühine esindus Järve Keskuses Tallinnas.

Lähikuudel avatakse ühised esindused ka Narvas, Tartus ja Pärnus.

EMT ja Elioni juhid Valdo Kalm ja Arti Ots kinnitasid, et lähiajal pole oodata TeliaSonera kontserni kuuluvate firmade ühinemist ning kuigi kokkuvõttes ettevõtete kaupluste all olev rendipind ruutmeetrites väheneb, siis suuremaid tööjõukoondamisi ei ole samuti kavas.

«Varem töötas meil Järve kaubanduskeskuses ühes kaupluses neli ja teises kuus inimest, ühendesinduses hakkab tööle kümme inimest,» tõi ka Elioni ja EMT ühisesinduste juht Age Vanajuur näite töökohtade säilitamise kohta.

Arti Ots tõdes, et ühendesinduste loomist võib küll näha kärpesammuna, kuid samas on tema sõnul tegu ka loomuliku arenguga, sest mitmed ettevõtete pakutavad teenused on kattuvad ning ühisesindustes on võimalik kahe ettevõtte teenuseid kliendile mugavamalt pakkuda.

«See (ühendesinduste loomine, K.A) ei ole kuidagi grupi (TeliaSonera K.A) kärpeplaanidega seotud,» rõhutas ta.

Suurklientide ühise teenindamise poole liigutakse järk-järgult, praeguste plaanide järgi saavad esimesed suured organisatsioonid endale kahe ettevõtte peale ühise halduri aasta lõpupoole.

Lisaks ühistele esindustele, teenustele ja suurklientide teenindusele teevad EMT ja Elion tihedat koostööd ka infoturbe, turunduse jms valdkondades.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles