Kongo: kinode ühinemisel piletihind ei kerki

Enn Tosso
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Forum Cinemasi juhatuse esimees Kristjan Kongo lubas, et Solarise ostmise järel piletihind ei tõuse.
Forum Cinemasi juhatuse esimees Kristjan Kongo lubas, et Solarise ostmise järel piletihind ei tõuse. Foto: Ardi Truija / Pärnu Postimees

Forum Cinemas juhatuse esimees Kristjan Kongo lubas, et kui Forum Cinemas omandab   kinokeskuse Solaris Kino, siis selle tehingu tagajärjel kinopileti hind kindlasti ei tõuse.

«Kavatseme säilitada ka edaspidi praegust hinnataset,» ütles Kongo, ent möönis, et hind tehingu tagajärjel kindlasti ka ei lange. Mis kino Artisest saab, pole tema sõnutsi veel kindel, kuna tegu on väärtfilme pakkuva kinoga ning kasutab riigi toetust. Tulevikuperspektiivitest rääkides märkis ta, et 2016. Aastaks on plaanis juurde rajada kolm uut kino.

Hetkel keskenduvad nad repertuaarile, mis on mehe sõnul põhiline küsimus. «Kuna meil saab olema kaheksateist ekraani, võimaldab see muuta laiemaks ja kava paindlikumaks. Väärtfilme on rohkem tulemas,» lubas ta.

Kongo tehingu hinda ütlema ei soostunud, kuna see on konfidentsiaalne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles