Hein ja ASI investeerisid koera-Orkutisse

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uniteddogs.com
Uniteddogs.com Foto: uniteddogs.com

Arengufond investeeris koos kaasinvestoritega 7,5 mln krooni lemmikloomaomanike suhtlusportaalide arendajasse United Dogs and Cats OÜ, kelle eesmärgiks on saada maailma juhtivaks kassi- ja koeraomanike võrgustikuks. Kaasinvestoriteks on Eesti riskikapitalifond Ambient Sound Investments ja internetiettevõtja Raivo Hein.


United Dogs and Cats OÜ on veebikeskkondi www.uniteddogs.com ning www.unitedcats.com haldav ning agressiivselt kasvav ettevõte. Kahe aasta jooksul on firma käivitanud teenuse 16 keeles. Portaalid on kasutajate arvult liidripositsioonil Itaalias, Hispaanias, Prantsusmaal, Leedus ja Eestis. Kasutajate arv kasvab ligi kümne tuhande võrra kuus.



Arengufondi investeeringute eksperdi Andrus Oksa sõnul on United Dogs and Cats olnud asutamisest peale rahvusvahelise sihikuga. Uue investeeringu ning laiendatud omanikeringiga on kavas kasvu veelgi kiirendada. «Lisaks geograafilisele turuosa hõivamisele on United Dogs and Catsil kavas käivitada uudne veterinaaria-teenus, mis on suhtluskanal loomaarstide ja loomaomanike vahel. Sellega muudab ettevõte ärimudeli veelgi konkurentsivõimelisemaks,» iseloomustas Andrus Oks Arengufondi uue portfelliettevõtte unikaalust.



«Oleme selle aasta esimese kvartaliga suutnud kasvatada oma käivet. Käibest ligikaudu kolmveerandi moodustab eksport,» kommenteeris United Dogs and Catsi tegevjuht Ragnar Sass.

Raivo Hein on varem tegutsenud CVKeskuse juhina, ASI kuulub aga Skype'i eestlastest asutajatele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles