Hotell Olümpia: positiivne on Aasiast pärit külastajate arvu kasv

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radisson Blu hotell Olümpia.
Radisson Blu hotell Olümpia. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Seniste põhiliste lähteriikide kõrval on Radisson Blu Hotel Olümpia esindaja sõnul kasvanud Aasia riikide külaliste arv Eestis.

«Peamised riigid, kust hotell Olümpia külalised tulevad on samad, mis varem – Soome, Saksamaa ning Venemaa, kuid positiivseks pean Aasia turgude külaliste kasvu ja suuremat huvi meie sihtkoha vastu,» ütles BNS-ile Radisson Blu Hotel Olümpia müügijuht Vitali Makejev, kelle sõnul on nendeks Aasia riikideks peamiselt Jaapan, Hiina, Tai, Taivan ja Hongkong.

Hotelli täitumus mais-juunis oli 80 ja 85 protsendi vahemikus, mis on parem kui mullu.
«Eelmise aasta mai põhisegment oli ärirühmad ja ärikülalised ning selle aasta mais oli tunduvalt suurem turistide osakaal. Juunikuuga on täpselt vastupidi,» kommenteeris Makejev.

Juulikuuks prognoosis Makejev mullusega võrreldes pisut rahulikumat kuud, kuid august kujuneb tõenäoliselt jällegi mullusest paremaks. Ürituste ja sündmuste poolest tõotab headeks kuudeks kujuneda ka september ja oktoober.

«Augusti kõige nõutum kuupäev on kahtlemata 20. august, kui Tallinnas on Robbie Williamsi kontsert,» lisas Makejev.

Ka Tallinki hotellide ja Go Hotel Shnelli esindajad on BNS-ile kommenteerinud, et käesolev suvi on külastajate arvu kasvu poolest Tallinna hotellimaastikul paljutõotav.

Eesti konjunktuuriinstituudi koostatud hotellide kindlustunde indikaator tõusis selle aasta esimese kvartali seitsmelt punktilt teises kvartalis 60 punktile, aasta tagasi samal perioodil oli tase 67 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles