Enim võitsid juunis konkurentidelt telefoninumbreid juurde Elisa ja Elion

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMT kutsub üles vargusest koheselt teatama.
EMT kutsub üles vargusest koheselt teatama. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tehnilise Järelevalve Ameti numbriliikuvuse statistika kohaselt olid juunis konkurentidelt telefoninumbrite võitmisel edukamateks Elisa 1139 mobiiltelefoninumbri ja Elion 551 lauatelefoninumbriga.

Suurimateks kaotajateks olid juunis Tele2 1434 mobiiltelefoninumbri ja Elisa 658 lauatelefoninumbriga.

Kokku liikus juunis 6036 numbrit, millest 4475 olid mobiiltelefoni- ja 1561 tavatelefoninumbrid. Juunis tühistati kokku 2591 numbri teisaldamise avaldust, millest 2408 olid mobiiltelefoni- ja 183 tavatelefoninumbri teisaldamise avaldused.

Liikunud numbrite arv kajastab reaalsete tava- ja mobiiltelefoninumbrite üleminekut ühe sideettevõtte juurest teise juurde. Liikunud numbrite arvul puudub otsene seos sideettevõttega liitunud või sealt lahkunud klientide üldarvuga, sest ühel kliendil võib olla mitu numbrit, kuid samas üks liitumisleping. Samuti ei kajasta numbriliikuvuse statistika kõnekaartide kasutusest ega uute liitumislepingute sõlmimisest ning vanade lõpetamisest tulenevaid muudatusi sideettevõtete klientide üldarvus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles