Eesti Panga hoone Kuressaares ostab Arensburgi hotell

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hotell Arensburg Kuressaares.
Hotell Arensburg Kuressaares. Foto: www.arensburg.ee

Kuressaares Lossi tänav 6 asuva Eesti Panga kinnistu enampakkumisele tegi esmaspäeval kukkunud tähtajaks ainsa pakkumuse Arensburgi hotelli opereeriv Arensburg OÜ.

Panga pressiesindaja Viljar Rääski sõnul oli Arensburgi pakkumuse hinnaks 552 255 eurot ning panga juhatus arutab pakkumist lähemalt oma järgmise nädala istungil, kirjutab Saarte Hääl.

Arensburgi tegevjuht Terje Nepper ütles, et nad on tõepoolest kõnealuse kinnistu ostu pikalt kaalunud ja seal asuvat hoonet ka vaatamas käinud. Hoone on Nepperi sõnul väga heas korras ning see sai ka osalt määravaks, miks enampakkumisel osaleda otsustati.

Ta ei osanud eile veel lähemalt öelda, mis plaanid neil hoonega täpsemalt on, kuid üldjoontes on siht teada. «Tahame kindlasti jätkata majutuse ja toitlustuse liini. Seal on juba praegu olemas 20 majutuskohta, need jäävad sinna kindlasti ka edasi,» kinnitas ta. Samuti jääb majas rendipinnale edaspidigi seal praegu tegutsev notar.

Suur pluss on Terje Nepperi sõnul ka see, et hoone teisel korrusel asub suur saal, mida saab kasutada konverentside ja muude ürituste korraldamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles