Estonian Air koondab kaks juhatuse liiget

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Parras.
Rauno Parras. Foto: Sille Annuk

ASi Estonian Air nõukogu kiitis heaks muudatused ettevõtte juhatuses, mille tulemusel väheneb juhatuse koosseis nelja liikmeni.

Ettevõttest lahkuvad käitusjuht Jyri Ketola ning kommertsjuht Rauno Parras. Käitusjuhi ülesandeid hakkab täitma seni ettevõtet nõustanud Mikael Wångdahl, teatas Estonian Air.

«Estonian Airi struktuuris ja lennuvõrgustikus on toimunud mitmed olulised muutused. Peale nende elluviimist ja stabiilsuse saavutamist on õige aeg vähendada ka juhatuse koosseisu,» lausus ASi Estonian Air juhatuse esimees Jan Palmér.

Estonian Airi juhatusse kuuluvad juhatuse esimees Jan Palmér, finantsjuht Wade Stokes, vastutav juht Andreas Kari ning käitusjuht Mikael Wångdahl.

Estonian Airi juhatuse uus liige Mikael Wångdahl on lennunduses töötanud 23 aastat ning juhtinud mitmeid lennundusettevõtteid Rootsis. Alates möödunud aasta lõpust on Wångdahl nõustanud Estonian Airi juhatust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles