Starman kasvatas käivet ja kasumit

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLNPM02:STARMANI REKLAAM: TALLINN, EESTI, 08FEB06.
STARMANI REKLAAM
mp/Foto MARINA PUSHKAR POSTIMEES
TLNPM02:STARMANI REKLAAM: TALLINN, EESTI, 08FEB06. STARMANI REKLAAM mp/Foto MARINA PUSHKAR POSTIMEES Foto: MARINA PUSHKAR/PM/EMF

Koduste kommunikatsioonilahenduste pakkuja Starmani müügitulu kasvas eelmisel aastal 5,3 protsenti, ulatudes kokku 27 miljoni euroni, teatas ettevõte. Kasumit teeniti 5,2 miljonit eurot ehk üle kahe miljoni euro enam kui mullu.

Suurima osa müügitulust teenis Starman kaabeltelevisiooni ja interneti teenustest, mis moodustasid vastavalt 35 protsenti ja 29 protsenti müügitulust.

Eelmisel aastal investeeris ettevõte 5,8 miljonit eurot. Investeeringud suunati eeskätt kliendiseadmete arendamisse, olemasoleva võrgu renoveerimisse ja uue kaablivõrgu ehitusse. Näiteks avas Starman uued võrgud Kehtnas, Räpinas ja Ülenurmes.

Starmani juhatuse esimehe Peeter Kerni sõnul oli 2012. majandusaasta firma jaoks edukas nii majandusnäitajate kui teenuste arendamise poolest.

1992. aastal tegevust alustanud Starman pakub tööd rohkem kui kahesajale inimesele, ettevõtte teenused jõuavad rohkem kui 560 000 koduni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles