Tiit Paananen lahkub Skype’ist septembris

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Paananen.
Tiit Paananen. Foto: Toomas Huik

Microsofti divisjoni Skype Eesti üksuse Skype Technologies OÜ juht ja Skype’i inseneride arenduse ja koolituse eest vastutav Tiit Paananen lahkub ettevõttest septembri alguses.

Skype Eesti üksuse juhina töötas Tiit Paananen alates aprillist 2012, mil võttis rolli üle Sten Tamkivilt.

Paananen liitus Skype’iga aastal 2005, mil asus juhtima Skype’i tarkvaraarenduse testimise meeskonda.Viimased kaksaastat on tema tööks olnud vastutada Skype’i inseneride tehniliste kompetentside arenduse ja koolituse eest üle maailma.

«Olen otsustanud pärast kaheksat põnevat tööaastat Skype’is erinevates rollides edasi liikuda. Paari aasta eest seatud eesmärgid, mis olid seotud Skype’i integreerumisega Microsofti kontserni, on täidetud ja see aeg on olnud väga huvitav ning suuri väljakutseid pakkuv. Tunnen aga, et praegu on õige hetk öelda aitäh ja tõmmata korraks hinge, et minna vastu uutele väljakutsetele,» selgitas Paananen oma lahkumise tagamaid.

Kes võtab üle siinse arenduskeskuse juhi koha, selgub järgnevate kuude jooksul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles