Blackberry hakkab Androidi ja iOSi seadmetele pakkuma turvalist ärihaldust

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blackberry Z10 nutitelefon
Blackberry Z10 nutitelefon Foto: SCANPIX

Blackberry avalikustas täna kauaoodatud teenuse, millega ettevõtte avaliku sektori ja ärikliendid saavad turvata ja hallata oma Androidi ja iOS platvormi kasutavaid nutiseadmeid, kirjutab Reuters.

Uut Secure Work Space lahendust hakatakse pakkuma läbi BlackBerry Enterprise Service (BES) 10 back-end süsteemi, lubades BlackBerry äriklientidel kontrollida mobiilseid seadmeid oma sisevõrkudes.

Secure Work Space´i lahendus lubab IT-juhtidel lahutada äriteenuste nagu meili, kalendrite, kontaktide, dokumentide, märkmete ja ülesannete halduse kasutajate seadmetes olevast töövälisest sisust ja selle haldamisest.

Avalikustatud teenus võib aidata ettevõttel müüa kõrge kasumimarginaaliga teenuseid oma suurtele klientidele isegi siis, kui paljud või isegi kõik nende töötajad kasutavad konkurentide valmistatud nutitelefone.

BlackBerry on alates jaanuarist käivitanud üle 18 000 BES 10 serveri ning rohkem kui 60 protsenti USA Fortune 500 hulka kuuluvast ettevõttest on seda teenust kas juba kasutamas või testimas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles