Saku suurhall sai mullu 3 miljonit eurot kahjumit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saku Suurhall
Saku Suurhall Foto: Toomas Huik

AS Rocca al Mare Suurhall sai mullu 2,98 miljonit eurot kahjumit, aasta varem oli ettevõtte kahjum 491 553 eurot.

Rocca al Mare Suurhalli juhatus kutsub 12. juulil kokku aktsionäride korralise üldkoosoleku, mille päevakorras on 2012. aasta majandusaasta aruande kinnitamine. Nõukogu on teinud ettepaneku liita 2012. aasta kahjum eelmiste aastate kahjumile.

Juhatus teavitab, et ettevõtte omakapital oli eelmise aasta lõpu seisuga negatiivne summas 1,68 miljonit eurot. Aktsiaseltsi tegevuse jätkusuutlikkus on antud olukorras sõltuvuses aktsionäride otsusest, märgitakse üldkoosoleku kokkukutsumise teates.

Nõukogu on teinud ettepaneku kutsuda hiljemalt 1. septembril kokku aktsiaseltsi aktsionäride erakorraline koosolek seoses aktsiaseltsi omakapitali vastavusse viimisega seaduses sätestatud nõuetega või muude äriseadustikus sätestatud meetmete tarvitusele võtmiseks.

Samuti on üldkoosoleku päevakorras uute nõukogu liikmete valimine, uute loožitasude kehtestamine ning audiitori nimetamine. Nõukogu on teinud ettepaneku nimetada aktsiaseltsi audiitoriks 2013. aastaks Artur Suits Grant Thornton Rimess OÜst.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles