Päeval töö ja õhtul pidu

, reklaamikorraldaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cannes'i loovusfestival: Vene pidu
Cannes'i loovusfestival: Vene pidu Foto: Olav Osolin

Kui Cannes'i loovusfestivali tööpäev õhtusse jõuab, siis hakkab delegaatide hulgas hirmus sebimine - vastavalt sellele, kes kuhugi pittu on kutse saanud.

Kõige mainekamad vastuvõtud toimuvad Promenade de la Croisette'i ääres luksushotellide liivarandades, kuid hulganisti pidusid korraldatakse ka restoranides, baarides ja sadamas seisvatel jahtlaevadel. Nii näiteks on Läti reklaamiärimehed Andris Blaka, Rauls Viktorovs jt üürinud endale väidetavalt ca 20 000 euro eest nädalaks suure jahi ja ankurdanud selle sadamasse otse festivalipalee peahoone juurde, et seal lisaks ööbimisele ka pisikesi vastuvõtte korraldada ja uusi ärisuhteid luua. Suuremad peod meelitavad mitte ainult tasuta söögi ja joogi, vaid ka kuulsate esinejatega. Eileõhtusel Ogilvy peol mängis briti bänd Franz Ferdinand ja siinse kõige uhkema hotelli Carlton esisel rannal toimunud vene peol pakkusid meelelahutust venelaste kuulus indie-grupp Pompeya ning Venemaa kuulsaim ja tõenäoliselt ka ilusaim nais-DJ OMMA (Olga Maksimova). Pidu väisanud eestlased olid nii OMMA stiilsest muusikavalikust kui Pompeya absoluutselt fantastilisest etteastest täiesti lummatud, mistõttu neid ei morjendanud ka fakt, et vene viin ei voolanud lõputult ja musta kalamarja polnud üldse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles