SEB: mobiilipanga kasutamine on kahe aastaga kasvanud kahesajakordseks

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB
SEB Foto: Peeter Langovits

SEB teatas, et kui veel kaks aastat tagasi kasutati ettevõtte mobiilipanka pangateenuste tarbimiseks vaid 2000 korral kuus, on nutiseadmete üha kasvav populaarsus suurendanud mobiilsete vahendite kasutamist pangaasjade ajamiseks juba 400 000 korrani kuus.

«Mobiilsete seadmete kasutamine pangateenustes on viimasel kahel aastal plahvatuslikult kasvanud. Kaks aastat tagasi oli mobiilipank veel nišikanal, mille kaudu tarbiti meie pangateenuseid umbes 2000 korda kuus. Tahvelarvutite ja eriti nutitelefonide võidukäigu tõttu kasutatakse mobiilseid vahendeid pangaasjade ajamiseks täna ligi 400 000 korral kuus ja see number kasvab iga kuu ligi 8 protsenti,» märkis SEB juhatuse liige ning jaepanganduse ja tehnoloogia valdkonna juht Eerika Vaikmäe-Koit.

Vaikmäe-Koit lisas, et kuna E-panganduse tulevik on mobiilsetes seadmetes, on SEB uuendamas oma e-teenuseid just mobiilikasutajaid silmas pidades - erinevatele nutiseadmetele mõeldes on uuendatud panga kodulehte ning varsti saab uue ilme ka mobiilipank.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles