Ragn-Sellsi uus juhatuse liige tuleb UniCrediti pangast

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragn-Sellsi prügiveoauto.
Ragn-Sellsi prügiveoauto. Foto: Urmas Luik

Jäätmekäitlusfirma Ragn-Sells AS-i uus juhatuse liige ja administratiivjuht on alates 27. juulist Meelis Männik, kes on panganduse taustaga.

Viimased kaheksa aastat on Meelis Männik töötanud panganduses. 2012-2013 oli ta AS UniCredit Bank Eesti krediidiosakonna juhataja, aastatel 2005-2012 Nordea Finance Estonia, finants- ja controlling osakonna juhataja (CFO) ja eelnevalt  audiitor KPMG-s.

«Otsisime oma meeskonda tugeva ärianalüüsivõime ja laialdaste IT-valdkonna teadmistega  inimest. Meelise kogemused ja oskused vastavad nendele ootustele. Lisaks sobib meie meeskonnaga suurepäraselt tema positiivne ja arengule suunatud maailmavaade,» ütles Ragn-Sellsi juhatuse esimees Rain Vääna.

«Otsustasin Ragn-Sellsi kasuks harvanähtava selge ja ambitsioonika visiooni tõttu, mille suunas ettevõte liigub. Tean juba praegu, et mul saab olema väga arendav ja huvitav ametikoht,» ütles Meelis Männik.

Senine juhatuse liige Argo Rannamets liigub ametipositsioonil edasi ning töötab alates 1. juulist 2013 Ragn-Sellsi Ida-Euroopa tugifunktsioonide direktorina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles