Samsung toob turule LTE-Advanced toega Galaxy S4

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 Foto: SCANPIX

Samsung hakkab veel käesoleval kuul pakkuma Lõuna-Korea turul LTE-Advanced toega Galaxy S4 nutitelefoni, mis pakub tavapärasest 4G LTE ühendusest kuni kaks korda suuremaid ühenduskiiruseid, kirjutab Reuters.

Samsungi mobiiliäri juhi J.K Shini väitel on ettevõte läbi rääkimas ka mitme välismaise mobiilioperaatoriga, kes on samuti telefoni müümisest huvitatud. Samas ei soovinud ta veel nende  nimesid avalikustada.

«Me oleme esimesed, kes toovad LTE-Advanced toega nutitelefoni turule,» ütles Shin.

S4 LTE-Advanced versioon on varustatud Qualcommi protsessoritega ning pakub tavapärase LTE toega võrreldes kaks korda suuremaid andmeedastuskiiruseid.

Shin ei soovinud ennustada uue versiooni müügitulemusi, mainides vaid, et selle hind on tavapärasest Galaxy S4 veidi kõrgem.

«Kuna mobiilioperaatorid üritavad pakkuda üha enam andmepõhiseid mobiiliteenuseid, on üsna tõenäoline, et LTE-Advanced saab lähiaastatel põhiliseks 4G tehnoloogiaks,» ütles Shin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles